FORUMS: list search recent posts

loading/viewing prob

COW Forums : Apple Final Cut Pro Legacy

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
amheus
loading/viewing prob
on Jan 23, 2006 at 12:48:51 pm

help
loading off j3o firewire to mac firewire.

very basic set up, no external interfaces...


media loads/playsback correctly during and after digitise, however,

audio plays back intermintently/out of sync/ as if badly rate converted whilst viewing off tape.

any suggestions?
thanks in advance

amheus


Return to posts index

Kevin Monahan
Re: loading/viewing prob
on Jan 23, 2006 at 7:44:23 pm

Hook up speakers and TV monitor to the deck/camcorder and NOT the Mac.

Kevin Monahan

Take My FCP Master's Seminar!

fcpworld.com


Return to posts index

amheus
Re: loading/viewing prob
on Jan 24, 2006 at 9:34:11 am

thanks for the reply...

I'm aware that I can avoid hearing the problem, but still need to know the cause, audio off the j3 is embedded 16bit 48khz off digibeta, why is the g5/fcp giving me rate converted playback? Is there an issue with the g5 itself, can I choose " which rate the mac works. G5 spec says it works at 44.1 or 48, can I change this within the mac.I'm worreid if it does this whilst viewing that I may face the smae problem when digitising, I'm fairly confident that all my project setting are set for 48khz audio but I admit I'm an Avid guy and not expert with fcp

thanks agin
gph


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]