MAC OS X: Forum

backup to FireWire issues

COW Forums : Apple OS X

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mark Frazierbackup to FireWire issues
by on Jan 25, 2007 at 3:55:13 pm

Hello all,

I'm in the process of backing up large chunks of raw and rendered video media components to some FireWire drives. Unfortunately, I am not being allowed to transfer any media that contains a forward slash (I'm given a message that says that my files contain characters that cannot be used, and that's the only common character), and I need to see if anyone knows of a reason or a workaround. I have MANY elements that contain the forward slash, due to how my editing application names them when rendering composites.

I appreciate any and all assistance with this.

Mark


Return to posts index

Jeff CarpenterRe: backup to FireWire issues
by on Jan 25, 2007 at 4:59:34 pm

Did you format the drives using the Disc Utility? It sounds like they're still in whatever format the company shipped them as. You should re-format them as Mac drives and then try to copy the file again.


Return to posts index

Mark FrazierRe: backup to FireWire issues
by on Jan 25, 2007 at 5:32:50 pm

I've had these drives for a couple of years, and I did not format them when I got them. But the new one I'm taking out of the box this afternoon WILL be formatted before dumping files to it.

Thanks for the hint.

Mark


Return to posts index


Mark FrazierAnd that fixed it!
by on Jan 26, 2007 at 11:19:20 pm

Thanks again for the info. It even responds faster that it did on the FAT32 format.

Mark


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]