AVID: Avid Editing Forum Avid Editing Tutorials

after AMC install, entire computer is running slow

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Thomas Parker
after AMC install, entire computer is running slow
on Apr 7, 2019 at 12:11:34 am

Hello,

I recently installed AMC on my Macbook Pro 10.12.6 Mid 2012 2.6GH Intel Core i7.

Ever since then the entire computer barely runs, even when AMC is not in use. The Avid icon that lives in the top menu bar is in a constant spinning wheel of death (even when Avid is not running.) I am unable to even temporarily right click on it to stop it.

Anyone else run into these issues? Any advice would be greatly appreciated.

Thank You!


Return to posts index

Glenn Sakatch
Re: after AMC install, entire computer is running slow
on Apr 7, 2019 at 4:10:30 pm

Anyone that can chime in is going to want to know your OS level, and your MC version. There is first and foremost a compatibility matrix with Macs/Avid that may be your issue.

Glenn


Return to posts index

Dom Silverio
Re: after AMC install, entire computer is running slow
on Apr 8, 2019 at 3:16:10 pm

Uninstall Avid Link. Then delete this folder:
/Library/Caches/Avid/AvidLink

reboot

Reinstall Avid Link latest version.


Return to posts index


Thomas Parker
Re: after AMC install, entire computer is running slow
on Apr 14, 2019 at 6:56:23 pm

That worked!

Thank You!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]