AVID: Avid Editing Forum Avid Editing Tutorials

Timeline creating duplicate audio channels

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
dan crouch
Timeline creating duplicate audio channels
on Mar 19, 2019 at 9:54:14 pm

I am cutting in a post facility on Media Composer 8.3
I have taken my project home to work on some sequences on my Media Composer 2018.12.1

When I open up the project at home, the sequences I want to work on have additional audio layers that shouldn't be there. The timeline has duplicate audio layers 1, 2 and 5, so two A1, two A2 etc

When I go into trim mode, the layers in question don't get selected so I can't trim anything.
Further more, when I send the sequences to the facility, they open up fine, no dupe layers.

Has anyone come across this or knows of a fix?

Thanks in advance for any info.


Return to posts index

Glenn Sakatch
Re: Timeline creating duplicate audio channels
on Mar 20, 2019 at 2:59:00 am

i'd question if it was somehow a stereo vs mono issue, but i don't see how that could be.

Have you tried duplicating the sequence and deleting one set of the tracks to see if both sets are deleted in the newer version?

Glenn


Return to posts index

dan crouch
Re: Timeline creating duplicate audio channels
on Mar 20, 2019 at 9:39:27 am

Thanks for the post.
No, I can't delete the tracks as when I try to do so, both the audio tracks are deleted.
So, I try to dlete the extra audio track 1 and both audio track 1's are deleted.

I think it must be a version issue.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]