AVID: Avid Editing Forum Avid Editing Tutorials

AVID NOT RESPONDING - Need H E L P

COW Forums : Avid Media Composer

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Katie dillon
AVID NOT RESPONDING - Need H E L P
on Mar 25, 2018 at 9:19:49 am

I purchased AVID media composer in 2016 version 8.5.3, I recently updated my computer to MacOS High Sierra 10.13.3.
I've also been working off a drive that I've been moving from one computer from another (mine to a clients computer - been working on it for over 2 years, but only the last 2 months we have been using his computer. I can't recall if I installed my Avid on his computer).

Now my Avid is not responding When I try to open it and it reads
Activated : - No options
License Type : Node locked

And in my applications manager it reads - not responding

I can't tell if the problem is due to an update or this recent back and forth with my client.

Please help I need to finish this job.


Return to posts index

Michael Phillips
Re: AVID NOT RESPONDING - Need H E L P
on Mar 25, 2018 at 12:13:06 pm

Media Composer 8.5.3 is not supported on that OS.
http://www.alwaysediting.com/avid-high-sierra.html

You'll need to update if you want to keep that OS.

Now It's weird that you get an activation error, but it could be related. Was this a perpetual license, month to month or yearly?


Michael


Return to posts index

Eric Santiago
Re: AVID NOT RESPONDING - Need H E L P
on Mar 25, 2018 at 3:43:59 pm

Contact Marianna at Avid forum.
I had a similar issue with a licensed version.
Used to happen a lot with our dongle.
She can help you quickly.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]