ZAXWERKS: Zaxwerks Forum Zaxwerks Tutorials

Camera Jumping or Jittering Frames on slow move between 2 keyframes

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Aaron FreemanCamera Jumping or Jittering Frames on slow move between 2 keyframes
by on Nov 4, 2014 at 3:51:05 pm

Camera Jumping or Jittering Frames on slow move between 2 keyframes

(stand-alone pro8) I have a slow camera move like a dolly left with an extreme close up of letters.
Shallow DOP on.

ONLY on RENDER output (either lossless or h264) the camera has a timed jitter
every second. So every second (I've timed it) the camera frame slightly jumps. I don't see this happening during
playback from the timeline. Only on final output. At first I though it was a hard drive or graphic card playback issue
but no matter what I do its there. So it's not my system.

Do I have a setting wrong?
An ease setting thing?
A Pro8 software code issue?
Graphic Card compatibility? (using an old ATI Radeon HD 5870 1024 MB.)

Camera Jumping or Jittering Frames on slow move between 2 keyframes ProAnim...



https://reels.creativecow.net/film/camera-jumping-or-jittering-frames-on-sl...


Return to posts index

Edward WuRe: Camera Jumping or Jittering Frames on slow move between 2 keyframes
by on Nov 4, 2014 at 7:44:25 pm

Hi Aaron,

Have you downloaded the update to ProAnimator version 8.0.2? If not, please visit the download page and download the latest update.

If you're still having problems, please send the project file to me so I can take a look at your project file. My email address is ed@zaxwerks.com. Thanks.

Best,
Edward


Return to posts index

Aaron FreemanRe: Camera Jumping or Jittering Frames on slow move between 2 keyframes
by on Nov 7, 2014 at 4:40:07 pm

Delete this thread. Cause its subject is incorrect.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]