ZAXWERKS: Zaxwerks Forum Zaxwerks Tutorials

Lathe object artifacting

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Liam StirlandLathe object artifacting
by on Oct 28, 2013 at 9:50:32 am

I am creating a custom lathe object by creating a circle, converting it to a lathe object then reducing the build angles to create a sort of 1/4 doughnut shape, All works fine apart from the ends of the custom lathe shape have huge 'spikes' extruding from them.
Any ideas?


Return to posts index

Edward WuRe: Lathe object artifacting
by on Oct 30, 2013 at 11:27:08 pm

Hi Liam,

Please check your email. I have sent you a revised version of the model. If you have any other problems with the models, please let me know and I'll do my best to assist you.

Best,
Edward


Return to posts index

Jeremy SilverthornRe: Lathe object artifacting
by on Nov 22, 2013 at 6:57:29 pm

I'm having a similar issue myself... I have a simple outline created in illustrator and converted to a lathe object in ProAnimator... a pan. It looks great when the build angle is a complete 360, however when I change it to just make a pie shaped piece of my object (or remove a pie-shaped slice of the object), I get these crazy artifacts on the ends. I have tried a couple changes with the path in the illustrator file, however it has only given me a different artifact, not eliminated it. Any ideas??



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]