ZAXWERKS: Zaxwerks Forum Zaxwerks Tutorials

Invigorator 5.03 Crashes when using AE lights

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Brian Charles
Invigorator 5.03 Crashes when using AE lights
on Feb 28, 2011 at 2:13:37 am

The title says it all. Cannot use AE lights in renders.

MacPro 12 core, 32GB RAM, OS 10.5.6



Return to posts index

Matt Rhodes
Re: Invigorator 5.03 Crashes when using AE lights
on Mar 1, 2011 at 2:24:33 am

Hi Brian.

Can you provide more information? What steps should we follow to see what you're seeing?
Can you clarify what you mean by "use AE lights in renders?"

Also, which version of AE are you using?

If you can send a sample .aep project (no media files, just the .aep project), send files to:
matt@zaxwerks.com

Thanks.

Matt Rhodes
Zaxwerks, Inc.



Return to posts index

Brian Charles
Re: Invigorator 5.03 Crashes when using AE lights
on Mar 1, 2011 at 5:13:10 am

I'm running After Effects 9.0.3 and was only able to render when Invigorator was set to use its own lights, not AE's lights.

Will send you the file.



Return to posts index


Bill Kinnon
Re: Invigorator 5.03 Crashes when using AE lights
on Mar 14, 2011 at 4:59:56 pm

I'm having a similar problem. I did an animation with Invig Pro 4.5.1p in AE 9.0.3 using AE's lights. I updated to the latest version of Invig Pro 5.0.4 - opened the project with the new plugin - did a Ram preview, which worked fine - but when I went to render, AE simply sat there. (This happened on both a 2010 generation MacBook Pro 17" with 8 gigs of Ram and on a first generation Mac Pro with 12 gigs of Ram.)

I reinstalled 4.5.1p on the Mac Pro and it's rendering away. The MacBook Pro with Invig Pro 5.0.4 still crashes if I attempt to render the original project - whether I remove all the AE lights and turn Comp Lights off, or not.

BTW - love the new interface... I think. :-)


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]