ZAXWERKS: Zaxwerks Forum Zaxwerks Tutorials

Reflection/keyframe issues when rendering

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
David Distinti
Reflection/keyframe issues when rendering
on Jun 10, 2009 at 10:03:43 pm

Everytime I render a comp with an InvigoratorPro 4.5.0 effect, my animation's edges (say text or Illustrator shape) loses it's reflectivity on a random key frame. As a matter of fact, I noticed a whole surface of one object where the reflectivity constantly flickered.

The flicker will move from one KF to another when I re-render.

There's is no problem when I do a ram preview, just a full render of a comp. Full render being HD 1280x720, 59.95 for @ 3 seconds.

I'm using a Quad Core Dell with 4 gig's RAM / WinXp Sp3 /
After Effects CS4 v9.02 / InvigPro 4.5.0

Once again I would like to thank you ahead of time for your input.

Regards,
Dave


Return to posts index

Serge Hamad
Re: Reflection/keyframe issues when rendering
on Jun 10, 2009 at 10:26:35 pm

Hi Dave,

Try disabling AE's "Render Multiple Frames" feature in the preferences menu. It worked for me.

Salut,
Serge

Invigorator/Proanimator Training: http://library.creativecow.net/articles/hamad_serge/invig_training.php


Return to posts index

David Distinti
Re: Reflection/keyframe issues when rendering
on Jun 11, 2009 at 4:53:36 am

I'll give it a try. Thanks Serge!

Dave


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]