ZAXWERKS: Zaxwerks Forum Zaxwerks Tutorials

Product Enhancement

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Wayne CareyProduct Enhancement
by on Jul 28, 2008 at 3:20:37 pm

Hi all!

I've been a user of Zaxwerks for a long time now. But I have a TV program that I use it on very regularly, as a matter of fact, its used for the show sponsors and these can change from week to week. Its no problem to do but I do find it rather annoying on having to reload all of the images used in the animations every time I start Zaxwerks.

Let me give you an example. My show logo is a square box with rounded edges and the sponsor logos are on the back of the main show logo (an animation flips the box over to reveal the sponsor. Every single time I load a project, Zaxwerks asks me for the location of the image files used in making these animations.

It would be ever so nice that Zaxwerks ProAnimator (4.5) would remember this information. Anybody concur?

_______________________________

Wayne Carey
Schazam Productions
http://web.mac.com/schazamproductions
schazamproductions@mac.com


Return to posts index

Matt RhodesRe: Product Enhancement
by on Jul 30, 2008 at 5:40:27 pm

Hi Wayne.

Indeed, once you locate missing images, these changes should be saved with your project.

If you can, send me a sample project where these "locate" problems occur. I'd be happy to take a look.

Thanks.

Matt Rhodes
Zaxwerks, Inc.



Return to posts index

Wayne CareyRe: Product Enhancement
by on Jul 30, 2008 at 6:14:43 pm

Sure...

Any of the projects that I have done have been copied from an original project that did this. Its much easier to change a couple of things rather than rebuild.

_______________________________

Wayne Carey
Schazam Productions
http://web.mac.com/schazamproductions
schazamproductions@mac.com


Return to posts index


Wayne CareyRe: Product Enhancement
by on Jul 30, 2008 at 6:50:09 pm

I have another development for you, Matt.

I was looking at finding a project for with all the associated images for that project and if I saved them to my desktop or any other location - the scene files worked perfectly. They didn't ask me to reload the images.

Very strange....

But, if I save to the current location that I have been using, ProAnimator asks me to reload all of the images, including past images that have been replaced.

Ok.... This is getting weird. I guess I need to save all of this to a different location when I get the time to reload all of them.

_______________________________

Wayne Carey
Schazam Productions
http://web.mac.com/schazamproductions
schazamproductions@mac.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]