ZAXWERKS: Zaxwerks Forum Zaxwerks Tutorials

missing logo colors on import to pro animator

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
mike hellingmissing logo colors on import to pro animator
by on Jan 6, 2008 at 7:30:25 pm

another new user to pro animator...........
trying to use a logo created in illustrator as an eps file......i have re-saved it as an .ai file...............when i import it into pro animator, using the "use illustrator colors" command - it imports the path but the colors do not come with it..............
i have tried to save the file in illustrator in all the different formats - from cs3 all the way back to ai 3 - and i have unchecked the use compression selection as instructed on the zaxwerks website.............nothing seems to work - i cant get the colors on the logo in to pro animator...........
please help

thanks


Return to posts index

Jon OkerstromRe: missing logo colors on import to pro animator
by on Jan 7, 2008 at 1:17:34 am

Hi Mike,

Are the colors normal filled solids with rgb color applied? If they're colors made up of blends, gradients, etc, those won't come across. Instead, you'll have to create tga image maps and apply them to the front face.

Does this help?

Jon


Return to posts index

mike hellingRe: missing logo colors on import to pro animator
by on Jan 7, 2008 at 1:26:39 am

no - they are solid colors................in fact, there is only 3 colors - red, blue and white............it's actually a very simple logo.......

mike h




Return to posts index


Jon OkerstromRe: missing logo colors on import to pro animator
by on Jan 7, 2008 at 2:58:00 am

Mike,

That's odd- send me the Illustrator file if you want.

jokerstrom1 (at) mac.com

Jon


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]