ZAXWERKS: Zaxwerks Forum Zaxwerks Tutorials

Help with install?

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alex Kuzelicki
Help with install?
on May 8, 2007 at 3:11:00 am

Hi,

I've just downloaded the Invigorator Pro demo, with the mind to buying it, and have followed the download instructions but it's not showing up in my After Effects effects menu.

I've put the Zaxwerks folder into the After Effects plug-ins folder but in AE it's just not there.

Any ideas why?

All my other plug-ins, similarly installed, are fine.

Would appreciate some help.

Thanks kindly,

ALEX


Return to posts index

Alex Kuzelicki
More info
on May 8, 2007 at 12:10:51 pm

Hi again,

I notice that the plug-in symbol in the Zaxwerks folder looks different than all the other plug-in symbols I have installed. It looks like a "treble cleff" rather than the "plug" symbol that all the others have.

Also, there's no "Kind" identification eg. say, my Trapcode Shine plug-in is identified as an "After Effects Plug-in" but the Zaxwerks one just has a "0".

Maybe my download is corrupted somehow?

Unfortunately, I've 're-downloaded' the demo again but am getting the same problem.

Hope someone can offer me some guidance.

Thanks in advance,

ALEX

* Note: I'm on a Mac.


Return to posts index

Matt Rhodes
Re: More info
on May 9, 2007 at 5:19:20 am

Hi Alex.

Which version of OS X are you using?

Email me offline and I'll try sending it to you directly: matt@zaxwerks.com

Thanks.

Matt Rhodes
Zaxwerks, Inc.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]