ZAXWERKS: Zaxwerks Forum Zaxwerks Tutorials

Error "Unable to Complete the operation. (*6)" after reopen AE project

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
willceeError "Unable to Complete the operation. (*6)" after reopen AE project
by on Nov 22, 2006 at 8:08:58 am

Hi you all,

I've downloaded the zaxwerks proanimator and the invigator. then i
installed both, opened the proanimator and created two 3D Text
Effects and one vectorcraphic importet from Adobe Illustrator CS2.

I can animate and do what ever i want, then i save the whole thing
as a adobe after effects projects. After i closed an reopened after
effects, and open the proanimator window, the elements have no
positions, eg. the text is in the wrong place. but the camera is
still animated and run the right way, but i cant see a camera
track... and all the opbjects tracks have lost their names. also i
cant drag any objects. If i click on cancel i get the error "Unable
to Complete the operation. (*6)".

My System is a P4 3,6 Ghz with 2048 MB RAM and a ATI Radeon EAX600
(128MB PCI-Ex).
Operating System is Windows Xp Pro. After Effects Version 6.5.1
with Zaxwerks ProAnimator 4.0.3 (i think its the newest?)

Is it possible that the wohle would run better with an Apple Mac
and OS X? Or does ProAnimator give better support for Adobe After
Effects 7? should i upgrade?

do someone know where is the problem?

thanks in advance

willi girard


Return to posts index

Matt RhodesRe: Error "Unable to Complete the operation. (*6)" after reopen AE project
by on Nov 22, 2006 at 5:29:23 pm

Hi Willi.

Would it be possible for you to send me your project?
I'd be happy to take a look. You may have found a bug.

Send files to: matt@zaxwerks.com

Thanks.

Matt Rhodes
Zaxwerks, Inc.


Return to posts index

jeffczyzRe: Error "Unable to Complete the operation. (*6)" after reopen AE project
by on Jan 20, 2007 at 5:08:46 pm

Did you ever get an answer to this? I'm having the same problem.


Return to posts index


Andrew BRe: Error "Unable to Complete the operation. (*6)" after reopen AE project
by on Sep 7, 2007 at 4:23:38 am

I get the same error. Mine happens when I try to render at specific resolutions (640x480 with blur, NTSC 720x480, NTSC Widescreen). Other resolutions (like HDTV) work fine.
Also I notice that when I try to render, just before giving me the error I see the render options window where you can select compression, frame rate, key frames and color depth. There is no color depth information at all. No little window and no drop down options. Everything else is there, but no color info. Perhaps this is why it is giving me the error?

Andrew


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]