ZAXWERKS: Zaxwerks Forum Zaxwerks Tutorials

Tracking a model to a null

COW Forums : Zaxwerks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
A.N.
Tracking a model to a null
by
on Nov 8, 2005 at 3:55:37 am

Hi,

I'm using invigorator 4.0.3 PRO (in case that makes a difference). I tried tracking an imported model, to a 3D null, that way i can animate the null in 3D and it affects the model. I wasn't sure how to do it. So i went to the "sets" > "set 1" and under the pop-up "set 1 track 3D layer" i selected my null. But when i animate the null, nothing happens. Can someone tell me how to achieve this, if there is a way. And also what is this "set 1 track 3D layer" pop-up?

Thanx,
-A.N.


Return to posts index

Matt Rhodes
Re: Tracking a model to a null
on Nov 8, 2005 at 4:15:55 pm

Hi A.N.

In order to properly track your NULL, you'll need to do a few things:
1. Add an After Effects Camera to your Comp.
2. Make sure your NULL is a 3D Layer (click the 3D Layer checkbox in the Timeline)
3. In the Effect Controls Window for your Invigorator Layer, make sure you have "Use Comp Camera" set to on.

You may also want to upgrade to v4.0.6 PRO (just released).

Give that a try and let us know how things work for you.

Matt Rhodes
Zaxwerks, Inc.


Return to posts index

A.N.
Re: Tracking a model to a null
by
on Nov 8, 2005 at 8:01:42 pm

Thanks Matt,

I downloaded and installed the later version, replaced the entire zaxwerks folder, entered name, org., and serial number. Then I get a message saying "your permenant authorization code has been excepted". I clicked OK, then i get a message saying "Invalid Zaxwerks Preferences folder


Return to posts index


Matt Rhodes
Re: Tracking a model to a null
on Nov 9, 2005 at 5:22:09 am

Hi A.N.

Make sure you have write permissions to the Zaxwerks folder you just installed.
We need to write a file into that directory -- so any user using the Invigorator
needs write access to that folder.

If you think everything is ok, email me and I'll send you a debug version that will
tell us exactly where the problem is.

Please email me privately at: matt@zaxwerks.com
(so that I have your email address)

Matt Rhodes
Zaxwerks, Inc.


Return to posts index

A.N.
That solved it!!!
by
on Nov 9, 2005 at 9:41:56 pm

Thanks Matt, I did as you wrote. It works flawlessly! Thanks Again!

-A.N.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]