MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Cant open Media 100 lots of error messages

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Gerry CondezCant open Media 100 lots of error messages
by on Jun 14, 2012 at 7:09:59 pm

Need help. 1st time to see these messages. What to do? Media 100 version 2.1 OS 10.7.4
Also, most of the clip in the bin turned pink. This happened while I was playing video and it stopped.
Cant open media 100 now and showing the same errors even after restart. All fresh installed.
Clips coming from AVCHD through clipwrap.










Return to posts index

Floh PetersRe: Cant open Media 100 lots of error messages
by on Jun 14, 2012 at 7:14:03 pm

This is a disk error. Either you have a problem with your media drive, like a hardware failure or a corrupted directory, or you have a single damaged media file in your media directory.

First thing would be to do a disk repair either in DiskUtility (in Applications->Utilities) or in Diskwarrior (http://www.alsoft.com).

If these find errors, let the app fix them. Then go into your projects media directory, and have a look at the files in the Finder. Maybe you already can spot a damaged one there.



Return to posts index

Gerry CondezRe: Cant open Media 100 lots of error messages
by on Jun 14, 2012 at 7:38:00 pm

Thanks Floh, I just did a RAID setup earlier and probably got messed up. I'll check my setup again. I just replaced my xserve and the drives cant be moved to the latest xserve. Got screwed up again by apple.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]