MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Ki Pro and Media 100

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jason TowerKi Pro and Media 100
by on Feb 17, 2010 at 8:49:51 pm

Just wanted to get some feedback from anyone who's used Ki Pro recorded material with Media 100. Any issues arise? I assume everything should fast import into the system...

We're thinking about adding the Ki Pro to our arsenal (with Panny HDX-900) and don't want to run into any surprises, although I don't see why there would be any. Thanks in advance for the feedback!

Jason W. Tower
Fiddler Films

http://www.fiddlerfilms.com


Return to posts index

Wickham StrubRe: Ki Pro and Media 100
by on Feb 18, 2010 at 3:33:48 am

Hey Jason,

We had a customer a little while ago who said he was having trouble playing back media from the Ki Pro. He sent us the media and it played back fine on our systems.

His system was fairly out of date at the time and I suspected that was a source of the problem. Unfortunately, I've been unable thus far to find out if he solved his problem.

~ Wick



Return to posts index

Jason TowerRe: Ki Pro and Media 100
by on Feb 18, 2010 at 1:46:14 pm

I don't see where our 8-core MacPro (early '08) would have any issues with that. Maybe I'll try to track down a short clip online that I can download and test on the system.

Thanks for the response Wick!

Jason W. Tower
Fiddler Films

http://www.fiddlerfilms.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]