MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Media 100 Suite - update to 1.1

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Eric PelletierMedia 100 Suite - update to 1.1
by on Oct 14, 2009 at 6:43:47 pm

I'm having a break between two projects so I just went through the processs of updating Suite 1.0.2 to 1.1 - slowly and carefully...

Everything seems fine, except the Video Signal Window that does not refresh properly, or that has been broken in the making. The bottom part of it is missing. I can barely read the Line Select Text but the window cuts right there and I don't have the rest of it i.e selecting lines and adjusting them to the zone I want to check.

Media 100 Suite 1.1 (of course)
Intel Mac Pro
OS 10.5.8 (could that be it?)
QuickTime 7.6.4
LHe Drivers v.7


Return to posts index

Floh PetersRe: Media 100 Suite - update to 1.1
by on Oct 14, 2009 at 6:45:59 pm

Right, I am seeing that too. Also 10.5.8, but as far as I can tell OSX10.5.8 should be supported?!?



Return to posts index

Wickham StrubRe: Media 100 Suite - update to 1.1
by on Oct 14, 2009 at 8:39:06 pm

Goshdarnit!!

Sorry about that. It looks like we caused this problem to happen when we fixed a bigger problem before the release.

We'll have it fixed soon. Stay tuned.

~Wick

PS - I've been told by Engineering that there is likely no workaround for this one so... if you've GOT to have that window fully operational, you're best bet is v1.0.2 for now.



Return to posts index


Wickham StrubRe: Media 100 Suite - update to 1.1
by on Oct 15, 2009 at 7:13:31 pm

Turns out there is a VERY lame workaround. If you use a 1920x1200 monitor then less of the tool gets chopped off, giving you access to more of the window.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]