MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Quicktime 7.6.2

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Harry NewmanQuicktime 7.6.2
by on Jun 2, 2009 at 9:44:10 pm

QuickTime 7.6.2 just came out and it includes changes that increase reliability, improve compatibility and enhance security.

Improves compatibility with Apple ProRes media

Improves support for iTunes 8.2

Does anyone know if it's recommended for the Media 100 yet?


Return to posts index

Wickham StrubRe: Quicktime 7.6.2
by on Jun 3, 2009 at 2:45:54 am

Hi Harry,

We ran with it all day today and didn't see any problems. We also haven't had a sudden rash of support cases so...

We're not quite ready to give it the official blessing yet, but it seems to be harmless thus far.

I suppose the one good thing that came out of the QT 7.5.5 mess is that we all know how to back up QT if we need to.

~Wick



Return to posts index

Robin SinclairRe: Quicktime 7.6.2
by on Jun 15, 2009 at 4:23:33 pm

I just installed QuickTime 7.6.2 and now cannot open Media 100 13.0.1 at all (Intel Mac Quad Core, 10.5.7, 8GB RAM)

Message is Media 100 encountered a disk I/O error (op code: 8, err code: -39).

Checking into whether 13.0.3 will fix error, if not will do the remove QuickTime process.

Any suggestions appreciated.

Cheers,
Robin


Return to posts index


Wickham StrubRe: Quicktime 7.6.2
by on Jun 15, 2009 at 5:07:19 pm

Hi Robin,

I'd be VERY surprised if your problem turns out to be some sort of incompatibility.

Those errors are Mac errors that directly point to a problem reading from disk. It's vague, but usually ends up being some sort of corruption, either the media itself or the formatting of the drive.

Try isolating the drive(s) or the file(s) as the problem.

~Wick



Return to posts index

Robin SinclairRe: Quicktime 7.6.2
by on Jun 15, 2009 at 5:13:01 pm

Will do, and will post results.
Many thanks Wick!
Cheers,
Robin


Return to posts index

Robin SinclairRe: Quicktime 7.6.2
by on Jun 15, 2009 at 6:25:17 pm

Confirmation of Wick's suggestion that my problem was a corrupt file, not a QuickTime conflickt. File removed, Media 100 13.0.3 with QuickTime 7.6.2 smooth and groovin'.
Thanks again.
Cheers,
Robin


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]