MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

can't use media100

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Chris Abolt
can't use media100
on Jul 8, 2008 at 2:40:39 pm

Hey Floh, this is just a mess.

I installed Media100 vers12.6 on new mac running leapord. We previously had FCP installed on this system, but removed it, the preferences, and we think all the drivers and moved it to an external drive to make it bootable seperately. We have tested the kona 3 card to make sure it is working properly by itself. When we launch media100 and it takes control of the card we begin to have issues. Media100 won't allow us to capture, has sinc issues etc. etc.

Is it possible there is a conflict still happening on this system with previous FCP KONA DRIVERS?
Does anybody know what drivers to look for and where they reside so I can hunt and remove.

Any and all help would be much appreciated as I can't even use my new software.

Thanks in advance Chris


Chris Abolt
Motion designer
Abolt Media


Return to posts index

Floh Peters
Re: can't use media100
on Jul 8, 2008 at 2:53:24 pm

[Chris Abolt] "Is it possible there is a conflict still happening on this system with previous FCP KONA DRIVERS? "

Of course this is possible. But I would recommend (after installing Media 100) to download and install the Kona3 5.1NDD drivers again. Maybe you had an older/wrong version of the drivers installed, which cause your problems.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]