MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Old Media 100 DONGLE Help!!

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Paul HoughOld Media 100 DONGLE Help!!
by on Jan 4, 2008 at 10:30:29 pm


Two of my dongles have suddenly stopped working. Am in desparate need to get them fixed, or find a replacement. It's an old Media 100 system, based off of a 1996 9600 Mac. Was a very cool system at the time, and have never been able to upgrade. Does anyone have an idea if anyone fixes these? Or if there's anywhere to get replacements. Any advice would truly be appreciated. The dongles not working are xe and xs. (I think the 300 one works but not the 200 one...)



Return to posts index

Floh PetersRe: Old Media 100 DONGLE Help!!
by on Jan 4, 2008 at 10:41:35 pm

You are speaking about Media 100 V3 or V4, I am guessing. This really was a long time ago. Not sure if you will be able to find dongles for the systems.
Did you do anything unusual to the systems before the dongles stopped working? Some sort of software installation or updates, or something similar?
Have you tried to put them onto a different position on the ADB chain (e.g. behind the keyboard instead of before it)?

Return to posts index

Paul HoughRe: Old Media 100 DONGLE Help!!
by on Jan 5, 2008 at 3:45:55 am

Unfortunately I didn't do anything. I had 3 dongles all connected to each other, and luckily at least one works so I can edit at 150dpi. Am pretty sure it is the middle one that doesn't work, since am unable to edit at the 200dpi mode ): Yeah, have tried it hundreds of times of the past weeks, all in different positions. All with the hope that by some miracle it might suddenly work again ):

Return to posts index

David C.Re: Old Media 100 DONGLE Help!!
by on Jan 7, 2008 at 8:25:12 pm

Zap the PRAM then call us for an upgrade!

Return to posts index

Kazu TakedaRe: Old Media 100 DONGLE??
by on Oct 21, 2012 at 12:43:52 am

Do you still have any of these dongles? I am looking for an XE or XS dongle for Media 100 version 3.1 on a PowerMac 9600

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 All Rights Reserved