MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

M100 Producer color correcting bug!

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
skylabsM100 Producer color correcting bug!
by on Oct 10, 2007 at 6:53:29 pm

I am working off of a macbook pro, and am having a problem with Media100 producer 11.5's color correction software. Once rendered, the color corrected clip shows a bunch of bright white (or red) vertical lines throughout. The clips are completely unusable. I've tried trashing the preferences, importing different file types, but nothing seems to work. Has anybody encountered anything like this before??

-EL


Return to posts index

FlohRe: M100 Producer color correcting bug!
by on Oct 11, 2007 at 6:35:54 am

[skylabs] "I am working off of a macbook pro, and am having a problem with Media100 producer 11.5's color correction software."

Which version do you use? 11.5 was not supposed to run on MacBooks/Intel systems. V11.6 was the first Intel-native release, which could be used successfully on a MacBook Pro. You should upgrade to 11.6 or even to the new V12 if you are still running V11.5


Return to posts index

skylabsRe: M100 Producer color correcting bug!
by on Oct 11, 2007 at 12:31:01 pm

Aha! That could be the answer. It would explain a couple of other strange things that the system's been doing. Thanks!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]