MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

There seems to be a problem with QT 7.1.5 & Media 100

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jim WiglerThere seems to be a problem with QT 7.1.5 & Media 100
by on Mar 17, 2007 at 4:55:34 pm

Right off the bat, a Producer export loses saturation in QT Player, and is messed-up in After Effects... :(


Return to posts index

Arthur DentRe: There seems to be a problem with QT 7.1.5 & Media 100
by on Mar 19, 2007 at 5:05:34 pm

Jim,

Did you download QT 7.1.5 yourself, or do you have the automatic updates turned on? If the latter, PLEASE do yourself a favor and turn that thing off.

I NEVER update quick time unless I ablsolutely have to, or if M100 says its ok. I'm not sure what 7.1.5 fixes, but clearly it's breaking other things (your m100 for example).

I know this is not terribly helpful regarding your issue at hand, but my $.02 is to avoid OS and QT updates unless absolutely needed. If it ain't broke, don't fix it.

A.D.


Return to posts index

FlohRe: There seems to be a problem with QT 7.1.5 & Media 100
by on Mar 19, 2007 at 8:38:53 pm

[Jim Wigler] "Right off the bat, a Producer export loses saturation in QT Player, and is messed-up in After Effects... :( "

Jim,

could you give me some additional info, like what kind of export are you doing (self-contained, by-ref, Quicktime (which codec)? How do you measure/view the loss of saturation? How is the clip "messed-up" in AE?

Thanks,

Floh


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]