MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Boris Graf/FX issue with 8.2.3.a

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Sonic Vision
Boris Graf/FX issue with 8.2.3.a
on Mar 15, 2007 at 7:34:24 pm

Hi, I just recently upgraded my system and now have issues with Boris Graffiti 4 & Boris FX9, they won't load and lock M100. The 8.2.3 seems to work fine, as does Graffiti 2.1.1. Any ideas? I saw in an earlier thread that people with similar setups seemed to be having no probs.

My system consists of: G4 Dual 867 with stock graphics card, 1.75GB RAM running OS X 10.4.8, and Vincent card.

Thank for any tips.


Return to posts index

topher944
Re: Boris Graf/FX issue with 8.2.3.a
on Mar 15, 2007 at 9:41:47 pm

What did you upgrade/change?


Return to posts index

Sonic Vision
Re: Boris Graf/FX issue with 8.2.3.a
on Mar 15, 2007 at 9:54:40 pm

sorry, I went from Media 100i LE 8.0.x to Media 100i XR 8.2.3a but had really just installed that. Previously had run successfully Media 100i LE 7.5 on OS 9.0.4 - 9.2.2 It appears the main issue is with the Boris apps Graf 4 & FX9.


Return to posts index


David C.
Re: Boris Graf/FX issue with 8.2.3.a
on Mar 16, 2007 at 3:27:05 pm

Try installing the Boris apps again. Also, make sure you do not have any older Media 100 Folders hanging around, you may be installing the Boris apps accidentally into those older versions.

Dave


Return to posts index

Sonic Vision
Re: Boris Graf/FX issue with 8.2.3.a
on Mar 16, 2007 at 8:28:37 pm

Thanks for your reply. I have tried re-installing the apps a couple of times, and they are going to the right folder. Still locks. Still looking for more ideas, anyone?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]