MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

media 100 not controlling camera

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
marguumedia 100 not controlling camera
by on Jan 12, 2007 at 10:07:24 pm

I'm using v8.2.3 on a new computer, and it won't control my VX1000 via firewire. I've switched to all the correct settings, I believe. Any suggestions?


Return to posts index

Kieran MatthewRe: media 100 not controlling camera
by on Jan 12, 2007 at 11:56:34 pm

Hi Marguu,

Do you see video/audio coming in from the VX1000 over the firewire?

K



Return to posts index

marguuRe: media 100 not controlling camera
by on Jan 13, 2007 at 9:24:03 pm

No, nothing. Can't get it to read the camera at all.



Return to posts index


Kieran MatthewRe: media 100 not controlling camera
by on Jan 13, 2007 at 9:53:05 pm

Hi Marguu,

OK, lets rule out the easy stuff first,

1. Check that the firewire cable is going into the port on the p6000 card rather than into one on the mac itself.

2. Check that Media 100 is registering that the DV option is there. (go into About Media 100 >> info it should be listed as DV600 I think.

3. Check that the connector of the DV option daughter card is seated OK and that the flying lead to the DV port is still connected.

K


Return to posts index

marguuRe: media 100 not controlling camera
by on Jan 13, 2007 at 9:57:49 pm

Thanks Kieran;

I'm going to be out of town for a week, so won't be able to check on these things until I return. I'll check all of this out then. Thanks so much for the info.

Lynne


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]