MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Lost video on program timeline

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
MosaicLost video on program timeline
by on Oct 2, 2006 at 7:40:08 pm

OK This is weird, but I'm sure there's an explanation about timecodes I need.

I have a mini DV tape without timecode I digitized into Media 100. I can preview the segments in the Edit Suite with accurate video and audio, but when I drag the clip to the program timeline, only the audio appears. I notice the mark in and mark out are the same, and length is asterisked.

What can I do to get this into the program timeline properly? And, help! I'm on the "must do today" schedule.

Thanks.

Joan

Mac G-4 OS 10.3.9, Media 100xs 8.2.3a, Boris FX 8, Grafitti 4, Smart Sound Sonic Pro 3.
Windows XP Media, Adobe CS2 Suite


Return to posts index

MosaicRe: Lost video on program timeline
by on Oct 2, 2006 at 7:49:59 pm

OK. I panicked much too quickly today! Seems all the out points are slid over to the same as the in points giving me no video. I've no clue as to how this happened, but at least all the material is there and can now be placed on the program timeline. Those durn computer gremlins are at it again! Monday.

J

Mac G-4 OS 10.3.9, Media 100xs 8.2.3a, Boris FX 8, Grafitti 4, Smart Sound Sonic Pro 3.
Windows XP Media, Adobe CS2 Suite


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]