MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Anyone using the new SUPACAM with Media 100?

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jeffrey StonerAnyone using the new SUPACAM with Media 100?
by on Aug 24, 2006 at 1:43:36 pm


having issues getting the avi files from the supacam into my m100.

thx.

js


Return to posts index

Jim CalahanRe: Anyone using the new SUPACAM with Media 100?
by on Aug 24, 2006 at 2:17:33 pm

Just looked the camera up on the web and it shoots 640 x 480 mpeg 4 you may have to use quicktime to export the files into something media 100 can use.

Jim Calahan
KVIE, Sacramento


Return to posts index

Jeffrey StonerRe: Anyone using the new SUPACAM with Media 100?
by on Aug 24, 2006 at 2:28:32 pm


thanks, yes, that's what i've been trying to do.

when i open the AVI files in quicktime, there isn't any audio. however, when i export the file to a .mov file, the audio is there.

the problem is i still can't seem to bring that 640x480 file into media 100. it will look like it's importing properly, but then it just doesnt' appear in the bin. puzzling.

should i be exporting it to .mov as 720x480? 720x486? 720x540? something else?

i know this shouldn't be so complicated!

js


Return to posts index


FlohRe: Anyone using the new SUPACAM with Media 100?
by on Aug 24, 2006 at 2:31:26 pm

[Jeffrey Stoner] "the problem is i still can't seem to bring that 640x480 file into media 100. it will look like it's importing properly, but then it just doesnt' appear in the bin. puzzling.

should i be exporting it to .mov as 720x480? 720x486? 720x540? something else? "


It depends. If you only use footage from this camera you


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]