MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Next Clip In Bin Double Skips - Bug?

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Michael C.Next Clip In Bin Double Skips - Bug?
by on May 3, 2006 at 12:48:56 am

Does anyone else have this issue?

When I use the next or previous clip buttons in the edit suite (to jump to the next clip in the bin), about 90% of the time it will jump ahead 2 clips (skiping the next clip). This makes it so you are forced to go back to click on each clip you're scanning individually...

...and on a dual monitor setup, this can be annoying. Anyone else with this problem?

Running 10.1.4 M100HD.


Return to posts index

Thomas HughesRe: Next Clip In Bin Double Skips - Bug?
by on May 4, 2006 at 9:43:47 pm

I have the same problem, I don't know the fix.



Return to posts index

Michael C.Re: Next Clip In Bin Double Skips - Bug?
by on May 5, 2006 at 12:05:21 am

I don't think there is a fix... It is just a really annoying bug. :(


Return to posts index


SoftHarborRe: Next Clip In Bin Double Skips - Bug?
by on May 5, 2006 at 9:18:40 pm

The problem is that the button repeats while you hold it down. That might be useful in a giant bin if you want to cruise past a bunch. It seems to repeat a little too quickly. But you should be able to click quickly and beat the repeat.


Return to posts index

Michael C.Re: Next Clip In Bin Double Skips - Bug?
by on May 6, 2006 at 1:22:16 am

Nice! You nailed it. That's right.. thanks. I think they need to give that about a .5 delay eh?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]