MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Motion Path inconsistency

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
hbvideoMotion Path inconsistency
by on Mar 2, 2006 at 4:14:48 pm

In Media100sw, When I position video in motion path it does not show the same position when rendered so I'm gusestimating using trial and error to position the video. When I export to AE the video timing is off so that's just as frustrating. Has anyone else encountered this. Why does this happen?

Henry



Return to posts index

Arthur DentRe: Motion Path inconsistency
by on Mar 2, 2006 at 4:26:57 pm

The motion path editor in Media 100 is a little anemic - if you're going to AE anyway, why not animate the motion paths there?

Otherwise, Boris RED of FX will work worlds better than the motion path editor.

I wouldn' try to animate anything in Motion path editor, I'd only use it for a Quick Scale and postion, and even that is terribly kludgy...



Return to posts index

hbvideoRe: Motion Path inconsistency
by on Mar 2, 2006 at 4:40:45 pm

I agree, but I just wanted to position the video under some animation. What really disappoints is that the clips have incorrect start points in AE after exporting from SW.



Return to posts index


Jim CalahanRe: Motion Path inconsistency
by on Mar 3, 2006 at 3:43:31 pm

It isn't any better in M100HD


Return to posts index

hbvideoRe: Motion Path inconsistency
by on Mar 3, 2006 at 6:50:36 pm

Maybe BorisFX will get really smart and bundle Red with SW and HD at a price lower than FC Studio for the SW version.

Did you get the inconsistent clip start times in AE?

HB



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]