MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Problems with digitising (and machine control) via DV

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
videounit
Problems with digitising (and machine control) via DV
on Feb 21, 2006 at 2:26:12 pm

I've checked or the hardware settings and dvcam deck settings etc. Tried trashing the prefferences, tested the dv cable, running diagnostics (no worries there) even zapping the P-RAM. Still can't get the dam thing digitizing or get machine control via the dv link. It's going in fine if I crash it in (no machine control) via s-vid cable. Anyone got any ideas?

Much appreciate any suggestions.

Cheers
Steve


Return to posts index

Floh
Re: Problems with digitising (and machine control) via DV
by
on Feb 21, 2006 at 5:05:21 pm

Do you have a DV board for Media 100? Do you connect the DV deck to the FireWire port on the P6000 board (not the one on the G3/G4/G5)? What DV deck do you use?


Return to posts index

videounit
Re: Problems with digitising (and machine control) via DV
on Feb 23, 2006 at 4:26:21 am

Thanks for your reply Floh. Sorry for my delayed reply.

The deck is a Sony DSR30p. It's a powermac g4 running osx10.2 woth M100 i/xs V8.2 and the DV link runs from the front of the deck int the same board (slot3) at the rear of the mac that the M100 breakout board runs from.

Is that useful info? Sorry I'm not much of a techo. Know enough to be dangerous. More of a button pusher.

Cheers


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]