MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Problems digitizing

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Karen Kent
Problems digitizing
on Oct 21, 2005 at 3:16:28 pm

I'm on M100 8.2.2. Just upgraded to Tiger 2 days ago (10.4.2). When I do digitizing oif any kind (batch, on the fly) I keep getting the following message: "Recording difficulties have occurred. Please select a faster drive for output," then my error log says my rate is too high. I'm capturing at 300KB onto a 280 gig RAID array with 184 gigs of free space. This is the rate I always capture at, & the drive I always capture to. I didn't have this problem before my Tiger upgrade. If I quit the program or restart the Mac, I can capture 1 clip sometimes. I reinstalled M100, trashed preferences. What else can I do?

Thanks



Return to posts index

Jim
Re: Problems digitizing
by
on Oct 21, 2005 at 6:49:26 pm

Just guessing here, but
your raid firmware may be incompatible with Tiger and
may need to download an upgrade.

Jim


Return to posts index

Karen Kent
Re: Problems digitizing
on Oct 21, 2005 at 7:24:08 pm

Sorry - shoulda said that I tried that already. Also checked that cables & cards were firmly seated.



Return to posts index


Floh
Re: Problems digitizing
by
on Oct 21, 2005 at 7:40:57 pm

Which SCSI card are you using? Are you sure it is compatible with 10.4.x? Try digitizing on the system drive and see if that works. If yes, either get a new SCSI card, FireWire or SATA drives or go back to 10.3.9.


Return to posts index

Karen Kent
Re: Problems digitizing
on Oct 21, 2005 at 8:22:09 pm

Digitizing on the system drive yields better results, but the problem still persists. I talked to Atto about my SCSI card & my drivers & firmware are all up to date (I need to update my Express Stripe app, & I will, but that's most likely not the problem). I'll swap cables, swap channels on my SCSI card (I'm only using 1) & see if that works. I don't wanna go back to 10.3.9 (I really like Tiger!), but I will if I must.

Thanks you guys!



Return to posts index

matt short
Re: Problems digitizing
on Oct 21, 2005 at 9:58:24 pm

Did you uncheck the 'put hard drives to sleep when possible' box in system prefs after installing Tiger? I think it's checked by default when you install the OS.


Return to posts index


Karen Kent
Re: Problems digitizing
on Oct 24, 2005 at 6:36:05 pm

I have all energy saving system prefs off. Also, I sawpped cables & channels for on the SCSI drive with no luck.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]