MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

machine control problem

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
matt shortmachine control problem
by on Sep 12, 2005 at 5:11:16 pm

Today when I launched M100i, I got the warning...'Could not continue because the package DQMachOSerial cannot be found'. I get this warning everytime I try to turn on machine control. I reinstalled the Keyspan drivers. The DQ-TimeCoder is in the M100>Machine Control folder. Any ideas?


Return to posts index

joeRe: machine control problem
by on Sep 12, 2005 at 7:42:28 pm

I have a twin serial adaptor and sometimes I plug the cable into port 2 instead of 1 or vice versa.


Return to posts index

FlohRe: machine control problem
by on Sep 12, 2005 at 7:43:04 pm

It sounds like there


Return to posts index


matt shortRe: machine control problem
by on Sep 13, 2005 at 4:18:07 pm

Its called the Keyspan Serial Assistant and I had checked it. Everything is as it should be. I trashed everything Keyspan related and reinstalled the drivers and plugged in my other adapter from my other M100. Still nothing. Both adapters work fine on the other system. I'm going to call Keyspan tech support.


Return to posts index

Lawrence MarshallRe: machine control problem
by on Sep 14, 2005 at 3:23:41 am

I had a very similar problem... turned out to be a bad Keyspan. I returned it and got a new one... everything works fine now.

LM


Return to posts index

matt shortRe: machine control problem
by on Sep 14, 2005 at 3:08:36 pm

Its not the adapter because it works fine on my other system. Keyspan says it must be a M100 issue. I'm going to try reinstalling M100.


Return to posts index


matt shortRe: machine control problem
by on Sep 18, 2005 at 10:35:50 am

reinstalling M100 did the trick


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]