MEDIA 100: Media 100 844/X Forum Media 100 Forum Media 100 Tutorials

Medea 5/1000 RTR not being recognized by Mac OSX

COW Forums : Media 100

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Thomas HughesMedea 5/1000 RTR not being recognized by Mac OSX
by on Jul 27, 2005 at 2:45:13 am

I've got a 5/1000 RTR and an RT 720 hooked up to a G4 dual 1 ghz w/2 gig ram, running 10.3.8. They're hooked up by an ATTO UL3D card.

Media 100 XR card

The system has been running wonderfully for months.

We just rebooted and everything shows up on the desktop except the 5/1000 RTR and a there's a window saying:

"You have inserted a disk containing no volumes that Mac OSX can read. To continue with the disk inserted, click ignore." Then it gives me three choices: initialize, ignore or eject.

The RTR seems fine, how do I get it to be recognized again without having to re-initialize?


Return to posts index

FlohRe: Medea 5/1000 RTR not being recognized by Mac OSX
by on Jul 27, 2005 at 7:07:42 am

Most likely the file structure on your HD was damaged. My first choice would be DiskWarrior to check the drive. This usually fixes this kind of problems. Norton DiskDoctor or TechTool could help also.


Return to posts index

Thomas HughesRe: Medea 5/1000 RTR not being recognized by Mac OSX
by on Jul 27, 2005 at 8:01:11 pm

Thank you, Floh. I downloaded Disk Warrior and followed the steps. When I applied it to the Medea drive that's not being recognized, it said, "Directory cannot be rebuilt, the disk format is unsupported". Any ideas? Thanks.


Return to posts index


Thomas HughesRe: Medea 5/1000 RTR not being recognized by Mac OSX
by on Aug 1, 2005 at 9:56:47 pm

The file structure was damaged, so I had to delete all of the media and start over. Thanks for everyone's help.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]