FORUMS: list search recent posts

Crashing when adding look

COW Forums : Adobe SpeedGrade

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Neil Wieteska
Crashing when adding look
on Nov 18, 2013 at 5:02:44 pm


I'm dynamic linking a Premier Pro project. I've performed a grade on a shot that involves 2 primaries, one linked to an inner mask, the other linked to the same outer mask. All ok, and saved as a look so that it can be applied to a similar shot.

Every time I apply this look, Speedgrade crashes. Tried the usual reboots etc. Any ideas ?


Neil Wieteska

Mid 2011 27 i-Mac
3.4 Ghz i7
32 Gb Ram
OSX 10.8.5

Premier Pro CC
Speedgrade CC

Return to posts index

Grégoire Giral
Re: Crashing when adding look
on Feb 8, 2014 at 9:28:31 pm

Hi everyone !

I had the exact same problem and i've found a work-around that works most of the time (i'll say 9/10 times).

Set your look with your mask (on primary or secondary layer) but before saving it just deactivate/hide the layer with the mask. Apply the look you just saved on another clip, wait a few second and then activate/show the masked layer.

Voila, your look is applied WITH the mask and speedgrade doesn't crash.

Hope that work-around will work for you.

Don't be shy to share that tips, that's what forums are made for

Good luck and sorry for my bad english (I'm french)


(I've posted that reply on the official adobe forums too)

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 All Rights Reserved