FORUMS: list search recent posts

LTO8 Huge Issue

COW Forums : Archiving and Back-Up

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
daniele reggio
LTO8 Huge Issue
on Jun 14, 2019 at 9:22:01 pm

Hi,

I'm a DIT on a Feature Movie in Italy and I am making an LTO master .

After copying 3Tb on the third tape of the project , I realize that I cannot find the footage anymore . Nothing happened , mtape LTFS utility just shutted down unexpectedly . I can still see the weight of the files in the finder but I cannot access to them anymore .

Then I checked again the first two cartridges and I can't see some files anymore . I have offload and volumes reports from Silverstack XT which prove that I copied all files .....

I NEVER shutted down the mTape reader or disconnected it before ejecting the Tape.

Can somebody help me ? I think it's something unacceptable ....

This is what I am using :

MACMINI with Mojave 10.14.4
Silverstack XT 6.5.4
Mtape LTFS UTility
MTAPE reader LTO8 through THB3
HP LTO7 Ultrium RW Cartridge

Thanks for the help !!

Daniele


Return to posts index

Neil Sadwelkar
Re: LTO8 Huge Issue
on Jul 17, 2019 at 12:27:30 pm

Did you find a fix to this?
I haven't used Silverstack to offload to LTO tape, but have you checked with Pomfort support?

-----------------------------------
Neil Sadwelkar
neilsadwelkar.blogspot.com
twitter: fcpguru
FCP Editor, Edit systems consultant
Mumbai India


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]