ADOBE PREMIERE PRO: Tutorials Forum Articles Creative Cloud Debate

Premiere 2017 Not Sending Exports to AME

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Benjamin Ahr HarrisonPremiere 2017 Not Sending Exports to AME
by on Jan 13, 2017 at 5:27:19 pm

I'm having a little issue with Premiere not sending exports to the Media Encoder Queue. In the Export dialog in Premiere, if I hit the Queue button, it runs a little export progress bar, and AME launches, but nothing shows up in the queue. Any ideas?

http://www.double7film.com


Return to posts index

Dave LaRondeRe: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
by on Jan 13, 2017 at 6:17:39 pm
Last Edited By Dave LaRonde on Jan 13, 2017 at 6:37:53 pm

[Benjamin Ahr Harrison] "Any ideas?"

Just one -- abandon the bug-laden PP 2017 in favor of the Pretty Darned Solid And Good PP 2015.3. Or point versions higher.

It could take forever and a day to diagnose something like that.

Dave LaRonde
Promotion Producer
KGAN (CBS) & KFXA (Fox) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Benjamin Ahr HarrisonRe: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
by on Jan 13, 2017 at 9:06:12 pm

Thanks for your help, Dave.


Return to posts index


Chris WrightRe: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
by on Jan 13, 2017 at 7:02:57 pm

you have to upgrade media encoder as well.


Return to posts index

Benjamin Ahr HarrisonRe: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
by on Jan 13, 2017 at 9:05:29 pm

Thanks Chris. Everything is upgraded to the latest version.


Return to posts index

Chris WrightRe: Premiere 2017 Not Sending Exports to AME
by on Jan 13, 2017 at 9:10:16 pm

what order did you upgrade them ame first? sometimes switching the order of installation affects the success.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]