ADOBE PREMIERE PRO: Tutorials Forum Articles Creative Cloud Debate

Media is Online but rendering as an offline clip

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Kirsten StroughMedia is Online but rendering as an offline clip
by on Dec 16, 2016 at 9:22:33 pm

I just updated to Adobe CC 2017 (operating on Windows 7) and am having problems rendering my video project. While editing, all of my clips are online and I can see them. When I render, two .MP4 clips are encoding as the red Media Offline message. I tried unlinking and re-linking. That didn't work. I tried moving them to a new location and re-linking. That didn't work. I tested rendering a small section of the affected clip and it rendered out fine. It seems to just be a problem when I render out the whole 40 minute project. Any ideas?

Computer Specs:
Dell Precision T5610
64 GB RAM
Intel Xeon CPU E5-2687W v2 @3.40GHz x2 (2 processors)
NVIDIA NVS 510


Return to posts index

Jon DoughtieRe: Media is Online but rendering as an offline clip
by on Dec 23, 2016 at 9:07:08 pm

The first thing I would do is clear all cache files, Sometimes this will get rid of the issue.

System:
Dell Precision T7600 (x2)
Win 7 64-bit
32GB RAM
Adobe CC 2015.02 (as of 6/2016)
256GB SSD system drive
4 internal media drives RAID 5
Typically cutting short form from HD MP4 and P2 MXF.


Return to posts index

Kirsten StroughRe: Media is Online but rendering as an offline clip
by on Jan 3, 2017 at 5:53:08 pm

Thanks for the suggestion! I actually did try this prior to the suggestion and it worked!!!


Return to posts index


Harrison GruberRe: Media is Online but rendering as an offline clip
by on Jan 2, 2017 at 9:21:12 pm

Uncheck Import sequences natively?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]