ADOBE PREMIERE PRO: Tutorials Forum Articles Creative Cloud Debate

Multicam Sequence Audio

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Emmy GyoriMulticam Sequence Audio
by on Aug 17, 2016 at 5:41:17 am

I have multiple multicam sequences I am working with within my project.

I've created them by "create multi cam source sequence" I have both camera audio and mic audio.

When I open that sequence in a timeline (by right-clicking) I can see all of the audio and the sound is correct. Same when I click on the multi cam clip and play it in the source monitor, the audio is fine.

But, when I try to take that clip and drag it into a new sequence, as multicam (the one video track) my audio tracks appear, with no sound! Or very limited, incomprehensible audio- even though it plays fine in the source monitor.

What is going on? I don't get why it plays fine elsewhere.

The other weird thing, is that the first time I did this, that sequence plays the audio perfectly. It's only been every single one after.

It's appearing as four mono tracks


Return to posts index

Alex UdellRe: Multicam Sequence Audio
by on Aug 17, 2016 at 1:27:09 pm

Hi Emmy

Compare Sequence Settings of one that works versus one that doesn't?

I bet there is a difference there....

in the non working one...
When you made your initial camera multi setup sequence....
it probably used the setup of your first selected source....
which was probably interpreted as 4 channel mono...

to fix...

I think find the sequence in the project panel...right click, modify and change the audio to be what you want (stereo, I think based on your description)...

that help?

Alex Udell
Editing, Motion Graphics, and Visual FX
Let's Connect on Linkedin
Examples: Retail Automotive Motion Graphics Spots
Example: Customer Facing Explainer Video
Example: Infotainment & Package editorial


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]