ADOBE PREMIERE PRO: Tutorials Forum Articles Creative Cloud Debate

Missing Overlays?

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Gabriel RegalbutoMissing Overlays?
by on Aug 2, 2016 at 7:41:38 pm

The recent update has disappeared my timecode overlays. No matter what settings I tick I can't get them back in the program monitor. Still working in the source viewer, oddly enough.

Anyone else have this problem or any suggestions on remedies? It is really a headache not to have that info handy.

Thanks!


Return to posts index

Mike KausRe: Missing Overlays?
by on Aug 4, 2016 at 11:13:42 pm

Having the same issue. They work for a few seconds after start up, then disappear.


Return to posts index

Jos DriessenRe: Missing Overlays?
by on Aug 13, 2016 at 3:53:29 pm

I contacted Adobe about this issue and they let me use my setting from last version by changing the names of the 10.0 and 9.0 folders, and it did the job. For a while. Now I have the same issue again. Hello there at Adobe, help us...


Return to posts index


Colin HazardRe: Missing Overlays?
by on Aug 19, 2016 at 3:06:14 pm

I'm having the same issue. I've found that toggling the "Toggle Multi-Camera View (Shift 0)" button on and off will fix the problem. At least temporarily.


Return to posts index

Adam DunlopRe: Missing Overlays?
by on Oct 25, 2016 at 9:36:38 am

Worked for me. Had a feeling it was tied up with the multi-cam.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]