ADOBE PREMIERE PRO: Tutorials Forum Articles Podcasts Basics Forum Creative Cloud Debate

Red/Blue Pixels during playback. How to remove it?

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ron KhouryRed/Blue Pixels during playback. How to remove it?
by on Jul 25, 2016 at 10:46:10 pm

I switched systems, and on the new computer the same project from the same drive is giving me blue/red pixels during playback on Adobe Premiere CC 2015.3.
Screenshot attached.


How do I fix that problem?


Computer INFO:

OS El Capitan 10.11.6 - NVIDIA GeForce GTX 680MX 2048 MB - 16 GB RAM - CUDA installed - 3.4 GHz Intel Core i7


Return to posts index

Chris WrightRe: Red/Blue Pixels during playback. How to remove it?
by on Jul 25, 2016 at 11:53:47 pm

prefs-Renderer-software
or try updating video driver


Return to posts index

Ron KhouryRe: Red/Blue Pixels during playback. How to remove it?
by on Jul 26, 2016 at 12:39:18 am

I'm working on mac, Video driver is part of the OS.
prefs-Renderer-software ? didn't get it


Return to posts index


Ron KhouryRe: Red/Blue Pixels during playback. How to remove it?
by on Jul 26, 2016 at 1:03:36 am

I figured it out with Project Settings>General>renderer.

Thank you!


Return to posts index

Gary HuffRe: Red/Blue Pixels during playback. How to remove it?
by on Jul 26, 2016 at 1:07:10 pm

Had you previously been on CUDA or OpenCL?


Return to posts index

Ron KhouryRe: Red/Blue Pixels during playback. How to remove it?
by on Jul 26, 2016 at 6:35:51 pm

I have and that was the fix. Change project settings renderer to Software only.

Thanks


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]