ADOBE PREMIERE PRO: Tutorials Forum Articles Creative Cloud Debate

Video jitters after rendering effects and titles!!

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mark Jackson
Video jitters after rendering effects and titles!!
on Oct 24, 2012 at 7:03:06 pm

I'm wondering if someone could shed some light on this question? I'm a new Premiere CS 6 user, and I'm trying to learn the ins and outs of the software. I noticed after I render an effect or a title in the sequence (the red line turns green) the top of the video jitters in the program window. Before I render (I see a red line), but the video plays fine. I exported it and it looks fine.

I was wondering if anyone has experience this and why it happens?

My specs are:

Adobe Production Premium CS 6
Mac OS X Version 10.6.8
Processor 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon
RAM 12 GB

Graphics: ATI Radeon HD 5770

Mpeg 4
720 X 480 clip
24 fps

Thanks.

MDJ

Mark D. Jackson


Return to posts index

lauren medley
Re: Video jitters after rendering effects and titles!!
on Nov 16, 2012 at 10:59:52 am

I've had similar experience in this but only when using sd footage from dv tapes, I haven't encountered this with my hd footage.
But I think in your case it sounds like your footage doesn't match your sequence settings, have you tried your footage in a new project with a different frame rate or aspect ratio?

Avid Media Composer, Final Cut Pro and Premiere Pro editor.
Camera operator and director.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2020 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]