ADOBE PREMIERE PRO: Tutorials Forum Articles Podcasts Basics Forum Creative Cloud Debate

Have an awful sound on a sped up and posterized clip, audio has been deleted.

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Tyler KempHave an awful sound on a sped up and posterized clip, audio has been deleted.
by on Nov 18, 2015 at 7:09:00 pm

I have a section of a clip that shows me walking a long ways. The clip is sped up a lot and posterized to make a time lapse look, but when playing back there is a loud clicking/droning going on. I planned on doing a voiceover during this part of the video, but I cannot get the sound to go away.

Anyone have ideas?


Return to posts index

Tyler KempRe: Have an awful sound on a sped up and posterized clip, audio has been deleted.
by on Nov 18, 2015 at 7:10:13 pm

I should add, in the preview there is no noise. Only after everything has been exported.


Return to posts index

Jon DoughtieRe: Have an awful sound on a sped up and posterized clip, audio has been deleted.
by on Nov 19, 2015 at 2:06:23 pm

Did you change audio speed on the timeline, or in Audition?

System:
Dell Precision T7600 (x2)
Win 7 64-bit
32GB RAM
Adobe CC 2014 (as of 7/2015)
256GB SSD system drive
4 internal media drives RAID 5
Typically cutting short form from HD MP4 and P2 MXF.


Return to posts index


Tyler KempRe: Have an awful sound on a sped up and posterized clip, audio has been deleted.
by on Nov 20, 2015 at 5:22:58 pm

I deleted the audio and only sped up the video.

I added some guitar I recorded and the noise went away however.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]