ADOBE PREMIERE PRO: Tutorials Forum Articles Podcasts Basics Forum Creative Cloud Debate

Quick trouble shoot -- "Multiple Clips Selected" (resolved)

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Dustin RosemarkQuick trouble shoot -- "Multiple Clips Selected" (resolved)
by on Oct 6, 2015 at 5:40:17 pm
Last Edited By Dustin Rosemark on Oct 6, 2015 at 6:14:56 pm

I just knocked out an assembly in PP CS6.

I went to start finishing up the project and do things like scale clips, change their blending modes, add cc etc. But when I go into the "Effects Controls" it won't give me the standard menu with Motion/Opacity/Time-remapping pull downs. Instead I get a message saying "Multiple Clips Selected" (as far as I can tell I do not have multiple clips selected)

What is going on here? Did I toggle something somewhere? How do I fix this? What exactly is going on here.

Thanks in advance.


Return to posts index

António RodriguesRe: Quick trouble shoot -- "Multiple Clips Selected" (resolved)
by on Oct 14, 2015 at 4:20:27 pm

Hi Dustin,

Having the exact same problem with Lumetri Color Panel, getting the "Multiple Clips Selected" when I only have one single track selected.

What's going on here? Any hints?

Thanks!

Nothing is impossible until proven otherwise. And even then...


Return to posts index

Dustin RosemarkRe: Quick trouble shoot -- "Multiple Clips Selected" (resolved)
by on Oct 14, 2015 at 5:24:10 pm

The audio tracks of my selected clip was 'locked'


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]