ADOBE PREMIERE PRO: Tutorials Forum Articles Creative Cloud Debate

A png pic inserted into a title as a graphic doesn't show

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Yair BartalA png pic inserted into a title as a graphic doesn't show
by on Apr 28, 2015 at 12:48:44 pm
Last Edited By Yair Bartal on Apr 28, 2015 at 1:04:09 pm

I've tried to insert the following png pic as a graphic into a title but the canvas stays empty:

test1.png

Premiere Pro cc 2014.1


Return to posts index

James StrawnRe: A png pic inserted into a title as a graphic doesn't show
by on Apr 28, 2015 at 3:31:04 pm

[Yair Bartal] the following png:
test1.png"

Just shows up as an empty (white) page to me at the link you shared.

Software Quality Assurance - Digital Video at Adobe Systems


Return to posts index

Yair BartalRe: A png pic inserted into a title as a graphic doesn't show
by on Apr 28, 2015 at 3:43:11 pm

Here I try again:

https://drive.google.com/file/d/0B4ILaKGnXd2lNTFDUFV3NFNBa2M/view?usp=shari...


Return to posts index


James StrawnRe: A png pic inserted into a title as a graphic doesn't show
by on Apr 28, 2015 at 7:06:48 pm

OK, I see.. PrPro is not recognizing the alpha in that image correctly. I believe the same thing will happen if you save it into another format which supports the alpha transparency, such as PSD.

A workaround is to put it on its own sequence and you can key it out and then use the sequence like a clip.

I'm not sure that it's a problem with all transparency scenarios in the titler, or just certain ones. But I did play around with different save/compression options in PS and none of that seemed to make it work right in PrPro. It could be a know bug or a design limitation. I'll look into it.

Here is another forum topic about the same (or very similar) thing:
https://forums.adobe.com/thread/1328475

Software Quality Assurance - Digital Video at Adobe Systems


Return to posts index

Robert WentzRe: A png pic inserted into a title as a graphic doesn't show
by on Apr 28, 2015 at 7:12:22 pm
Last Edited By Robert Wentz on Apr 28, 2015 at 7:15:37 pm

No, I see the alpha just fine in premier.. your image is 1609x905 which is an odd format... are you certain the png is not scaled outside of the viewing region of your sequence?

What is the format of the sequence you're attempting to bring this png into?




Return to posts index

Yair BartalRe: A png pic inserted into a title as a graphic doesn't show
by on Apr 28, 2015 at 7:23:06 pm

Robert, there's no problem if I put the png pic directly on the sequence.
Only within the Titler I can't see it.

The resolution should be 1920X1080. I have no idea how you got 1609x905.


Return to posts index


Yair BartalRe: A png pic inserted into a title as a graphic doesn't show
by on Apr 28, 2015 at 7:19:34 pm

Thanks James for testing it,
I'd appreciate your feedback if/when you have the time to further look into it.


Return to posts index

James StrawnRe: A png pic inserted into a title as a graphic doesn't show
by on Apr 28, 2015 at 9:16:02 pm

Yes, I can repro it 100%. It's a known issue, and I made sure there's still a relevant report open for it. Still, it's always good for users to report their own problems and feature requests here if possible:
adobe.ly/BugReport

And if you're interested, here is add'l info on how to submit feedback for PrPro:
https://forums.adobe.com/thread/878528


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]