ADOBE PREMIERE PRO: Tutorials Forum Articles Creative Cloud Debate

Red Frames are back on export

COW Forums : Adobe Premiere Pro

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Michael Sacci
Red Frames are back on export
on Feb 20, 2015 at 9:14:48 pm

I'm working with XDCAM MXF footage and exporting it as XDCAM HD422 60i and I'm getting red frames all through the exported file. Simple cuts and b-roll. On one file it was about every 30 secs or so, a single red frame.

It is on a Mac Pro, 64 GB of Ram, OS 10.9.2
PrPro 8.2.0 (65) tried with Open CL on and off.

Seems like this started over the weeking but exporting to H264 files.

Anyone else seeing this again.

- Mike


Return to posts index

Dennis Radeke
Re: Red Frames are back on export
on Feb 21, 2015 at 12:04:12 pm

Michael,

I would be interested in understanding the conditions where you get this. If you want to friend me on Cow, I can give you my email address where we can get this logged into our system.

One question, is there any reason you're on 10.9.2 specifically and not 10.9.5?

Dennis - Adobe guy


Return to posts index

Michael Sacci
Re: Red Frames are back on export
on Feb 21, 2015 at 2:49:27 pm

I can update the OS when I go in on Monday if you that is an issue.

The project was simple. Cut down a long video add some B-roll and cut in some commentary. The footage was xdcam 1440x1080 29i as was the sequence. B-Roll and commentary was 1920x1080 29i. Exported as XDCAM HD50 NTSC 60i.

We started seeing the red frames on export this past weekend. It would be XDCAM HD50 material and exporting to H264 for web versions.

There are no effects or filters added, just simple cuts.


Return to posts index


Tero Ahlfors
Re: Red Frames are back on export
on Feb 21, 2015 at 3:36:04 pm

Do you have anything on the error log? The yellow warning sign on the lower right of the timeline.


Return to posts index

Paul Jay
Re: Red Frames are back on export
on Feb 23, 2015 at 4:26:57 pm

Could i get your email as well?

I work for an Adobe/Apple System Integrator and we've got lots of client having these RED FRAME issues on Premiere CC 8.2.

Thank you!

Paul


Return to posts index

Dennis Radeke
Re: Red Frames are back on export
on Feb 23, 2015 at 4:28:33 pm

Why don't we get connected on LinkedIn? Probably easier that way anyway...


Return to posts index


Paul Jay
Re: Red Frames are back on export
on Feb 23, 2015 at 4:32:29 pm

Great i will add you.

Thanks!


Return to posts index

Paul Jay
Re: Red Frames are back on export
on Feb 23, 2015 at 4:45:53 pm
Last Edited By Paul Jay on Mar 2, 2015 at 12:43:08 pm

I can't add you without your email adress ( your privacy settings )

Could you add me?

Thanks

Paul


Return to posts index

Maren Juell Kristensen
Re: Red Frames are back on export
on May 22, 2015 at 9:08:27 am

Hi I have the same problem, an occational red frame here and there. How do I get rid of these? I can also see them while playing back on timeline (Using the newest version of Premiere pro)


Return to posts index


Paige Richardson
Re: Red Frames are back on export
on Mar 27, 2015 at 10:15:58 pm

I'm having the same issue. Wondering if anyone ever got to the bottom of this?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]