FORUMS: list search recent posts

Sapphire Radeon RX Vega 64 not showing up with MacPro 5.1

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Roman Stricker
Sapphire Radeon RX Vega 64 not showing up with MacPro 5.1
on Jun 26, 2019 at 11:00:47 am
Last Edited By Roman Stricker on Jun 26, 2019 at 2:40:40 pm

I‘m trying to keep my MacPro 5.1 in the game and got it Metal- and Mojave-ready by replacing 2 Nvidia GeForce GTX Titan X in a Netstor 255a GPU expander as well as a very old ATI Radeon 5770 for GUI with 3 Sapphire Pulse Radeon RX 580. That was easy, everything‘s running smoothly and I‘m back in business on Mojave.

But I wonder if I can increase GPU power and thus replaced those two RX 580 in the GPU expander with two Sapphire Radeon RX Vega 64 8GB. Apple names them possibly compatible with Mojave: https://support.apple.com/en-us/HT208898 . But the result is: system won’t boot up, displays remain black.

Can’t test Vega in onboard inside the MacPro - due to its massive form factor.

Any ideas?


---
MacPro 5.1 12 core
64GB RAM
OSX 10.14.4
Netstor NA255A
Resolve 16 Beta 4


Return to posts index

Marc Wielage
Re: Sapphire Radeon RX Vega 64 not showing up with MacPro 5.1
on Jun 27, 2019 at 2:58:13 am

This is more of a Mac Pro problem than a Resolve problem per se. You should go to one of the hardware-specific 5.1 Mac Pro forums out on the web; the Mac Pro group on Facebook is very active and gets questions like this every day.


Return to posts index

Roman Stricker
Re: Sapphire Radeon RX Vega 64 not showing up with MacPro 5.1
on Jun 27, 2019 at 6:43:49 am

You're right Marc, I will. Thanks!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]