FORUMS: list search recent posts

Davinchi 14 studo Problems with Cineform AVI in multicorder -Crash in timeline

COW Forums : DaVinci Resolve

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Don Cobble
Davinchi 14 studo Problems with Cineform AVI in multicorder -Crash in timeline
on Sep 13, 2017 at 9:07:22 pm

I am trying to use multicorder in the Studio 14 version - multiple crashses with cineform AVI Medium HD 1920x1080 p.
Does the newer Davinchi not like CF AVIs?


Return to posts index

Rohit Singhal
Re: Davinchi 14 studo Problems with Cineform AVI in multicorder -Crash in timeline
on Sep 15, 2017 at 7:32:32 am
Last Edited By Rohit Singhal on Sep 15, 2017 at 7:33:53 am

Hello,

Could you please send us a sample source media which shows you the crash? Also, send us the exported logs after the crash.

Capture logs - https://forum.blackmagicdesign.com/viewtopic.php?f=21&t=48885

You can upload them to a sharing service (like dropbox etc.) and send a link.

Rohit Singhal
Blackmagic Design


Return to posts index

Don Cobble
Re: Davinchi 14 studo Problems with Cineform AVI in multicorder -Crash in timeline
on Oct 18, 2017 at 2:51:15 pm

Rohit,
I am still having problems with Cineform clips. But have been out of town thus the delay in sending you the clip samples. Is it ok to send via we transfer? and also i do not know how to send export logs? Where are they?

Problem#1
When I import clips into media, all ok. if I scrub them, all ok Then I make a multicam clip and scrub it, it crashes. Also if I just drop the multicam clip in timeline it crashes?

I am running the PC version of studio 14.1 on my MAC via bootcamp. The Specs are below on MAC.

Thank U
dc

PC 2
I7 3930K 3.2Ghz
32 GB Ram
SSD 850 Pro OS drive
2x 850 EVO Raid 1TB
3-4 TB HD
Win 10 Pro 64bit OS
GTX 1080 8GB


IMAC Retina 5K 27in
4.Ghz i7 32gb Ram
AMD R9 M395X 4Mb
El Capitan

S Vegas P 13 & M Vegas P15 - Adobe Production Premium CS6 - Edius WG Pro 8 - Sony Catalyst Production Suite - FCPX 10.3 - DaVinchi Resolve Studio 14.1

Camera
Sony EX1 shoot in 1920x1080 30P


Return to posts index


Rohit Singhal
Re: Davinchi 14 studo Problems with Cineform AVI in multicorder -Crash in timeline
on Oct 23, 2017 at 11:42:43 am

Hello,

Yes you can send me the media using wetransfer. Also please capture the logs right after you have tried the multicam.

Capture logs - https://forum.blackmagicdesign.com/viewtopic.php?f=21&t=48885

Rohit Singhal
Blackmagic Design


Return to posts index

Don Cobble
Re: Davinchi 14 studo Problems with Cineform AVI in multicorder -Crash in timeline
on Oct 23, 2017 at 10:21:51 pm

Rohit,
Thank You - I have the clips ready and the log file. Am I understanding correct that in order to send you these I have to join the Davinchi Forum and post it through that forum?
Don


Return to posts index

Rohit Singhal
Re: Davinchi 14 studo Problems with Cineform AVI in multicorder -Crash in timeline
on Oct 24, 2017 at 4:04:10 am

Hello,

Yes you can join that forum and send me a private message there with the link.

Rohit Singhal


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]