MAGIX VEGAS: MAGIX Vegas Tutorials MAGIX Vegas Forum Articles Black Magic Design Forum AJA Xena Forum

MBL not loading image data in Vegas 9.0e

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jay Gladwell
MBL not loading image data in Vegas 9.0e
on Feb 11, 2011 at 12:51:54 am

I'm having a problem with MBL in Vegas 9.0e.

from FX window, I drop MBL on the event, the window appears and I click on "Edit." It goes to load the image data but nothing gets loaded--just a little black window.

Any ideas... anyone?



Return to posts index

Steve Rhoden
Re: MBL not loading image data in Vegas 9.0e
on Feb 11, 2011 at 2:00:42 am

Is it the first time you are using this plugin in Vegas?

Steve Rhoden
(Cow Leader)
Creative Arts Director and Film Maker.
Project Samples at:
http://www.youtube.com/hentys



Return to posts index

John Rofrano
Re: MBL not loading image data in Vegas 9.0e
on Feb 11, 2011 at 2:05:15 am

[Jay Gladwell] "from FX window, I drop MBL on the event, the window appears and I click on "Edit." It goes to load the image data but nothing gets loaded--just a little black window."
MBL uses the Vegas Preview Window to import the image. If the preview is black the image will be black. I usually find a good representative frame, then I switch my preview to Best (Full) and then I press the Edit button on MBL. This usually gives me a nice hi-res image to work with.

~jr

http://www.johnrofrano.com
http://www.vasst.com



Return to posts index


Graham Bernard
Re: MBL not loading image data in Vegas 9.0e
on Feb 11, 2011 at 3:41:35 am

I use MBL for getting an extra umph for my footage. It's great for this. However, it is not real time, and as Johnny is suggesting, you need to have the T/L cursor already "resting" on a suitable, representative frame of the Event. If you know this already, then we'd need to be looking at another possibility that is giving you this black frame result.

Grazie



Return to posts index

Jay Gladwell
Re: MBL not loading image data in Vegas 9.0e
on Feb 11, 2011 at 8:27:36 pm

Yes, I've used it before--many times.



Return to posts index

Jay Gladwell
Re: MBL not loading image data in Vegas 9.0e
on Feb 11, 2011 at 9:34:45 pm

It works now. Downloaded latest version and updated video drivers.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]