ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Podcasts Creative Cloud

Trapcode Problems

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Marc ZimermanTrapcode Problems
by on Nov 22, 2010 at 10:59:35 pm

Hi -

I have recently brought a new 2x24GHz Quad-Core Intel Xeon Mac running 10.6.5. I have downloaded a trail of the CS Production Premium and have updated this to

I am experiencing a plethora of glitches, mostly it seems to be in any comp that has a Trapcode asset. I.e any use of the Trapcode plugin.

These range from not being able to Undo (command - z)

Masks will not work on the Solids featuring Trapcode effects. It draws the bounding path but does not actually visibly mask the defined area.

If I create two key frames say to animate and emitter position. If i try to grab the two key frames to adjust these on the timeline, they will move erratically and even disappear altogether, and then I cant undo as stated above.

Has anyone else been having these problems. I am hoping I am doing something stupid. I have reset preferences. I am not using open GL and have disabled Multi frame rendering.

Please help!

Model Name: Mac Pro
Model Identifier: MacPro5,1
Processor Name: Quad-Core Intel Xeon
Processor Speed: 2,4 GHz
Number Of Processors: 2
Total Number Of Cores: 8
L2 Cache (per core): 256 KB
L3 Cache (per processor): 12 MB
Memory: 6 GB

Chipset Model: ATI Radeon HD 5770
Type: GPU
Bus: PCIe
Slot: Slot-1
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 1024 MB
Vendor: ATI (0x1002)
Device ID: 0x68b8
Revision ID: 0x0000
ROM Revision: 113-C0160C-155
EFI Driver Version: 01.00.436

Return to posts index

Todd KoprivaRe: Trapcode Problems
by on Nov 24, 2010 at 7:39:53 am

Are you using up-to-date versions of the Trapcode plug-ins?

Todd Kopriva, Adobe Systems Incorporated
Technical Support for professional video software
After Effects Help & Support
Premiere Pro Help & Support

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 All Rights Reserved