ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Podcasts Creative Cloud

No sound in avi render

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Felix LaitaNo sound in avi render
by on Jun 6, 2010 at 10:38:08 pm

I recently made an entire movie in After Effects CS5, and I need the finished clips to be in avi so I can compile them in Windows live movie maker and add titles. But there is no sound. I also cannot hear sound in the preview. The input files were AVI.

And there is no sound in any other format.

Return to posts index

Todd KoprivaRe: No sound in avi render
by on Jun 7, 2010 at 2:26:57 am

from "Output module settings":
"Note: Before rendering, check the Audio Output settings in the Output Module Settings dialog box to ensure that they are correct. To render audio, Audio Output must be selected."

regarding audio in previews:
Are you using RAM preview? See "Preview video and audio"

Todd Kopriva, Adobe Systems Incorporated
putting the 'T' back in 'RTFM' : After Effects Help on the Web
If a page of After Effects Help answers your question, please consider rating it. If you have a tip, technique, or link to share---or if there is something that you'd like to see added or improved---please leave a comment.

Return to posts index

Steven FarrugiaRe: No sound in avi render
by on Jun 7, 2010 at 10:28:30 am

In your render que output module > Click on lossless...tick the audio button.

Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2016 All Rights Reserved