ADOBE AFTER EFFECTS: Forum Expressions Tutorials Creative Cloud

Camera Motion Not Producing Motion Blur

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Matt ReyerCamera Motion Not Producing Motion Blur
by on Mar 24, 2010 at 3:35:15 am

I have a composition with 3D objects and a camera. Motion blur is turned on for everything, and in the composition switch. When I move any objects in X, Y, or Z space, motion blur is created correctly. However, when I move the camera (it is very quickly, so motion blur should be created), no motion blur is created. How do I make it have motion blur just like everything else?

Thanks in advance!
Matt


Return to posts index


cowcowcowcowcow
Darby EdelenRe: Camera Motion Not Producing Motion Blur
by on Mar 25, 2010 at 3:43:57 am

I'm at a loss.

Something is obviously wrong, but I can't imagine what it might be. So I'm going to blame the usual culprit: disable OpenGL if you have it enabled.

You're still not seeing motion blur from camera motion when you render? Can you post a render so we can see what the problem looks like? Can you post some screenshots of your timeline?

Darby Edelen


Return to posts index

Matt ReyerRe: Camera Motion Not Producing Motion Blur
by on Mar 25, 2010 at 10:02:06 pm

Ah! You're smart! Turning off OpenGL solved it.

I assume OpenGL causes problems like this often, or is it just with motion blur?

Thanks!


Return to posts index



cowcowcowcowcow
Darby EdelenRe: Camera Motion Not Producing Motion Blur
by on Mar 25, 2010 at 10:41:53 pm

The OpenGL renderer does not support all of the features that the After Effects software renderer does.

Darby Edelen


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]